Sosyal medyada reklam ve pazarlamanın yeni kahramanı: Ramon De Leon

Günümüzün en büyük reklam ve pazarlama aracı, hiç şüphesiz sosyal medya ortamları. O kadar büyük ki Obama‘nın Başkanlık seçimlerini kazanmasında  Twitter’ın oynadığı rol hala hafızlarda yerini koruyor. Yıllar içinde hızla gelişen ve genişleyen sosyal medya; doğru reklam ve pazarlama stratejisi ile bir çok insana başarının, ünlü olmanın ve tahminlerinden daha fazla para kazanmanın kapısını açmaya devam ediyor. Yazının devamında, sosyal medyada Obama’dan sonraki en büyük başarı hikayesini okuyacaksınız.

Sosyal medyanın yeni kahramanının adı Ramon De Leon. Büyüdüğü şehir olan Chicago’da yıllarca garsonluk yaptıksonra sonra, büyük çabalar sonucu bir Domino’s Pizza şubesi açıyor. Şubeyi işletmenin açmaktan daha zor olduğunu farkeden Ramon, Facebook ve Twitter ağırlıklı olmak üzere, sosyal medyada geliştirdiği ve uyguladığı reklam ve pazarlama stratejileriyle hem satışlarını katbekat arttırıyor hem de ödüllere layık görülüyor. Sosyal medyanın reklam ve pazarlamada ne kadar önemli olduğunu ve nasıl bir strateji uygulanması gerektiğini en somut örneklerle kanıtlayan bu başarı hikayesinin ayrıntılarını, Reyhan Çepik‘in Webrazzi için özenle hazırladığı yazıdan okuyabilirsiniz.

Hikayenin tamamını okuduğunuzda, günümüzde reklam ve pazarlamada sosyal medyanın  ne kadar önemli olduğunu ve nasıl uygulanması gerektiğini anlayacaksınız.

Yazıyı okumak için Webrazzi’ye buyrun>>

Henüz hiç yorum yok.

Yanıtla