İnternetteki kartvizitiniz: Card.ly

Bir süre önce tanıştığım online kartvizit hizmeti olan Card.ly gün geçtikçe yaygınlaşıyor. Diğer kartvizit hizmeti veren sitelerle karşılaştırdığımızda yaygınlaşması aslında hiç de tesadüf değil. Amaca yönelik olması, sadeliği, yönetim ve kullanım kolaylığı gibi bir çok önemli özelliği ile ön plana çıkmasını dikkate alırsak, sosyal medyada kendine hatrı sayılır bir yer edinmesine şaşırmamak gerekir. İsmi de çok çekici ve akılda kalıcı. Yaygınlaşmasında bunun da etkisi vardır mutlaka.

Online kartvizitinizi Card.ly çok kolay bir şekilde hazırlayıp internette yayınlayarak, sosyal medyadaki tanıtımınızı daha profesyonel şekilde yapabilirsiniz.  50 kadar sosyal medya sitesi ile uyumlu çalıştığı için, Twitter, Facebook, WordPress, FriendFeed, Digg gibi bir çok sosyal medya sitesine ait profillerinizi tek bir sayfadan insanlara ulaştırmak Card.ly ile mümkün. Ayrıca Card.ly profilinizi sitenize veya forumunuza da ekleyerek online kartvizitinizi yayınlayabiliyorsunuz.

Card.ly biz web tasarımcıların da işine çok yarayabilen pratik bir sistem. Portfolyonuzu, sosyal medya profillerinizi ve iletişim bilgilerinizi en sade hali ile yayınlamanıza olanak sağlayan, ücretli veya ücretsiz temaları ile kullanıcısına farklı seçenekler sunan, çok kullanışlı bir kartvizit hizmeti Card.ly. Özellikle de müşterileri ile ilk irtibatı internet yolu ile gerçekleştiren freelance tasarımcıların kullanmayı tercih edeceği oldukça profesyonel bir tarzı var.

Card.ly tercihinize göre ücretli veya ücretsiz olarak hizmet veriyor. Ücretsiz hizmetin özellikleri genel olarak yetse de, şimdilik yıllık 24.99 $ olan ücreti ile daha fazla tema seçeneği, www.card.ly/profiladınız şeklindeki adres yerine www.domainadresi.com şeklinde kendi domaininizi kullanma, sınırsız RSS hakkı, istatistik raporları gibi gelişmiş özellikler de sunuyor.

Sosyal medya ortamlarında aktif olarak yer alıyorsanız, Card.ly‘e üye olup online kartvizitinizi oluşturmak için daha fazla gecikmeyin bence.

Henüz hiç yorum yok.

Yanıtla