Yeni ve kullanışlı 10 Jquery eklentisi

Kolay geliştirilebilir esnek yapısıyla, web tasarımcılara Javascript kodlamayı sevdiren Jquery hepimizin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Artık neredeyse her web sitesinde bir Jquery eklentisi görmek mümkün. Birbirinden farklı işlevleriyle web sitelerini canlandıran Jquery eklentilerine her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Yazının devamında 10 yeni Jquery eklentisini ücretsiz olarak indirebilir ve kullanıma hazır yapısıyla kolayca sitenize ekleyebilirsiniz.

Eklentileri resimlere tıklayarak indirebileceğiniz gibi önizleme linklerine tıklayarak da demolarına göz atabilirsiniz.

Jquery Animasyon Banner

Flash ile oluşturulan hareketli yazı ve resim içeren  animasyon banner’ların bir benzeri de Jquery ile geliştirilmiş. Resim ve yazıları istediğiniz gibi değiştirerek kendinize göre düzenleyebilir ve sitenizde kullanabilirsiniz.

Önizleme

Jquery Akordiyon Menü

Jquery’nin en çok kullanılan eklentilerinden biri de akordiyon menüler. Diğerlerinden farkı, görsel tasarımının da son derece güzel olması. Web sitenize yatay akordiyon menü eklemek isteyenler için en iyi eklenti.

Önizleme

Tam sayfa hareketli resim galerisi

Scroll şeklinde kayan küçük resimleriyle ve tam sayfa açılan hareketli önizlemesiyle alıştığımızın dışında,  profesyonel bir resim galeri eklentisi.

Önizleme

Jquery Foto Galeri

Sayfalandırma özelliğiyle sınırsız resim eklenen ve şık tasarımıyla da dikkat çeken bir foto galeri eklentisi. Otomatik slayt fonksiyonu da bulunuyor.

Önizleme

Jquery Hareketli Tab Menü

Sayfalar arası geçişi sağa ve sola kayarak sağlayan kullanışlı bir tab menü eklentisi.

Önizleme

Jquery Overlay eklentisi

Jquery ile oluşturulmuş farklı bir resim overlay eklentisi. Portfolyo sayfanızda kullanarak, yaptığınız çalışmalara güzel bir espri katabilirsiniz.

Önizleme

Jquery ve Php ile Feedback Formu

Jquery ve Php ile geliştirilen bu eklenti sayesinde, sayfanıza kayarak açılan küçük ve pratik bir feedback formu ekleyebilirsiniz.

Önizleme

Jquery ile Tek Sayfa Navigasyon

Tek sayfa navigasyon eklentisinin otomatik scroll özelliği sayesinde, sayfalar arası geçişi kaydırarak sağlayabilirsiniz.

Önizleme

Efektli Tab Menü Eklentisi

Çeşitli efektlerle sekmeler arası geçiş yapan Jquery tab menü eklentisini resim galerisi olarak da kullanabilme imkanınız var.

Önizleme

Jquery sanal klavye

Jquery ile oluşturulan bu eklenti ile sitenizdeki formlara sanal klavye ekleyebilirsiniz.

Önizleme

Şunlar da ilginizi çekebilir:

Yeni başlayanlar için Türkçe Jquery dersleri

Jquery öğrenmek ve kullanmak için 5 neden

Jquery galeri ve slayt eklentileri

12 Yorum

Yanıtla