Web Tasarım Kaynakları #3

OZD Tasarım olarak, web tasarım kaynakları serisine 3.sü ile devam ediyoruz.  Her web tasarımcının işine yarayabilecek yazı tipleri, photoshop fırçaları, dokular, ikon setleri vs derken sırf bu kaynakları oluşturabilmek için özellikle internette yeni  yayınlanan kaynakları araştırıp bir araya getirmeye çalışıyorum.  Ziyaretçi raporlarından gördüğüm üzere bu kaynaklara büyük ilgi gösteriyorsunuz. Bu aynı zamanda, hedeflediğim kitlenin beni takip etmesini sağlayabildiğim anlamına geliyor. Buna gerçekten sevindim:)

Bir defada binlerce kaynaktan oluşan upuzun bir arşiv hazırlayıp karmakarışık ve sıkıcı olmaktansa, haftalık olarak düzenli yayınlamaya çalıştığım sayılı kaynakların sadık ziyaretçilerimiz için daha kullanışlı ve daha düzenli olduğu kanısındayım. Umarım yanılmıyorumdur.

Bu hafta da yine sizler için güncel ve ücretsiz web tasarım kaynaklarını bir araya getirdim. Birbirinden güzel yazı tiplerinden ikon setlerine kadar bir çok kaynak mevcut. Lafı daha fazla uzatmadan, kaynakta neler var bakalım…

Quadranta Yazı Tipi

Solgas Yazı Tipi

Rock Show Yazı Tipi

This is ART İkon Seti

Office Dock İkon Seti

Birdies – İkon Seti

80’s Kunfu – Photoshop Fırça Seti

Fractals Photoshop Fırça Seti

Vista Glass – Photoshop Layer Stili

Chrome – Photoshop Yazı Stili

Photoshop Stil Paketi

Yüksek Çözünürlükte Beton Doku Seti

Yüksek Çözünürlükte Doku Seti

900 Kelvin Photoshop Fırçaları

WaterColor Extremum – Photoshop Fırça Seti

Photoshop Action Seti

1 Yorum

Yanıtla