Ücretsiz WordPress Magazin Temaları

Beni blog yazma işine zorlayan en büyük etken, hiç şüphesiz WordPress kurulumunun ve düzenlemesinin oldukça basit ve eğlenceli olması. (Bu konu ile ilgili ileride detaylı bir makale yazmayı düşünüyorum) ozdtasarim.com‘u açmadan önce ben de magazin yapısında wordpress temalarını araştırıp, beğendiğim temayı satın almıştım.

Ancak bu tarz bir site açmak için para ödemenize tabi ki gerek yok. İsterseniz bu makalede yayınladığım wordpress temalarını ücretsiz olarak indirip kullanabilirsiniz. İşinize yarayacak kullanışlı özelliklere sahip ve istediğiniz gibi düzenleyebileceğiniz bir yapısı var. Ancak bazı temaları bütün özellikleriyle birlikte kullanmak için bir kaç eklenti indirmeniz gerekiyor. Yeri gelmişken wordpress eklenti kurulumundan da kısaca bahsedeyim.

WordPress Eklenti (Plugin) Kurulumu
İndirdiğiniz wordpress eklentisini hostinginizde bulunan /wp-content/plugins klasörünün içine atın ve WordPress yönetim panelinde bulunan eklentiler bölümünden etkinleştirin. Tek yapmanız gereken bu. Tabi gelişmiş eklentiler için indirdiğiniz eklenti klasöründe varsa “Read Me” dosyasını okumanızı tavsiye ederim

WordPress Tema Kurulumu
WordPress’inize tema kurabilmek içinse, indirdiğiniz temayı /wp-content/themes klasörünün içine atıp yönetim panelinden etkinleştirmeniz yeterli olacaktır.

Şimdi gelelim gazete ve magazin siteleri için kullanabileceğiniz ücretsiz WordPress temalarına…

Magazin WordPress temalarına çok meraklı olduğumdan, hangi temayı beğendinizi ya da burada olmayan ve tavsiye edeceğiniz magazin temalarını yazarsanız sevinirim . Yorumlarınızı bekliyorum.

Chronicle

Hamasaki

Gamezine

Magazeen

Small Magazine Theme

ZinePress

Old News Theme

Arras Theme

Newspaper WordPress Theme

The Stars

The BlogTimes

3 Yorum

Yanıtla