HelloWired: Ücretsiz Profesyonel Magento Teması

Bir Magento‘dur gidiyoruz bakalım: ) Ancak bu temayı görünce Magento’nun ne kadar profesyonel bir hazır alışveriş sistemi olduğunu bir kez daha anladım ve yayınlamak istedim. HelloThemes tarafından tasarlanıp, ilk olarak Smashing Magazine okuyucuları için ücretsiz olarak yayınlanan HelloWired teması, kusursuz tasarımı, kullanışlı navigasyon menüsü ve kolay düzenlenebilir arayüzü yapısı ile Magento kullanıcıları için en doğru tema tercihi olacaktır. Şahsen kendi adıma şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, açık kaynak kodlu hazır alışveriş sistemleri için geliştirilen, hayatımda gördüğüm en şık ve en profesyonel görünümlü ücretsiz tema bu. Bu paylaşımın en çok dikkat çeken yanı ise temanın PSD formatının da ücretsiz olarak indirmeye açık olması. Böylelikle kendi markanıza ya da mağazına göre istediğiniz gibi tasarımsal değişiklikler de yapabileceksiniz.

Temanın göze çarpan özellikleri:

Açık kaynak kodlu e-ticaret sistemlerinde standart olarak bulunan özelliklerin yanında bu temaya için özel olarak geliştirilmiş bazı özellikler göze çarpıyor.

+ Temanın anasayfasında Jquery tabanlı kayarak geçen ürün listesi, slayt banner, indirimli ürünlere özel bloklar gibi bir çok özellik mevcut.

+ Kategorilerdeki ürünlerin listelendiği sayfada ise “sepete ekle” haricinde “Ürün karşılaştır” bölümü dikkat çekiyor.

+ Ürün detay sayfasında ise ürün resmini yakınlaştırarak detaylı olarak inceleme imkanı bulunuyor.

Aşağıdaki resimlerden, ürün listesi, ürün detayı gibi alt sayfalarının nasıl göründüğü ile ilgili fikir alabilirsiniz.

Ürün detay sayfası:

Kategori sayfası:

Alışveriş Sepeti sayfası:

Temayı Ücretsiz İndir

Temayla ilgili yapacağınız tek düzenleme Türkçe’leştirmek olacak ki onu da dil dosyasından yapabileceğinizi tahmin ediyorum. Bu düzenlemeyi de saymazsak, HelloWired Magento teması, herşeyiyle kullanıma hazır bir şekilde Magento kullanıcılarına ücretsiz olarak sunuluyor. Aşağıdaki linklerden temayı canlı olarak test edebilir, PSD dosyasını indirerek tasarımda istediğiniz değişikliği yapabilir, ya da tema dosyasını indirerek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Temayı canlı olarak test et>>

Temayı ücretsiz indir>> (.zip, 0,78 MB)

Temanı PSD dosyasını indir>> (.zip, 5,3 MB)

Temanın Kurulumu

HelloWired temasının kurulumu da genel olarak her Magento tema kurulumu ile aynı aslında. Yine de daha önce tema kurmakta tecrübesi olmayanlar için aşağıdaki link çok faydalı olacaktır. Temanın kurulumu ile ilgili detaylı bir döküman haricinde bir de video bulunmakta. İhtiyaç duyduğunuz anda çok işinize yarayacaktır diye tahmin ediyorum. Güle güle kullanın : )

HelloWired Tema kurulumu>>

Daha fazla Magento teması isterseniz;

Daha önce yayınladığım Magento temaları ile ilgili sayfalara aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

+ Magento Tanıtımı ve Ücretsiz Magento Temaları

+15 Ücretsiz Magento Teması

Henüz hiç yorum yok.

Yanıtla