CSS3 / XHTML Website Template

Tutorialzine tarafından One-Page Website Template adı ile yayınlanan tek sayfalık website şablonu CSS 3 ve Html 5 gibi en son web teknolojisi ve teknikleri ile oluşturuldu. Ancak bütün tarayıcıların Html 5‘i henüz desteklememesinden dolayı aynı sitenin Xhtml versiyonunu da hazırlayıp ücretsiz olarak paylaşıma sundular. One-Page Website Template, Google SEO (Arama Motoru Optimizasyonu), Jquery ile efektli geçişler, bütün tarayıcıların mevcut sürümleriyle uyumluluk ve kolay düzenlenebilir yapısı ve şık tasarımıyla tam bir kullanıcı dostu.

Sade ve Şık Tasarım

Photoshop’ta tasarımı yapılan websitesi, özellikle kişisel portföyünü yayınlamak isteyenlerin işine çok yarayabilecek kullanışlı yapısı ve sade tasarımı ile dikkat çekiyor.

Düzgün CSS 3 / XHTML Yapısı

Websitesinin Html yapısı, modern Web 2.0 kurallarına göre CSS 3 ve xHTML ile hazırlanmış, çok düzgün bir çatıya sahip. Bu yönüyle, websitesini birebir kullanmak istemeyenlerin bile işine yarayabilecek bir kaynak.

Jquery ile Efektli Geçişler

Neredeyse artık her web sitesinde kullanılan javascript kütüphanesi olan jQuery ile hazırlanmış geçiş efekti ile zenginleştirilerek, sitenin çekiciliği artırılmış.

Tercih Sizin!

Bu noktadan sonra tercih size kalıyor. İsterseniz olduğu gibi kişisel web siteniz olarak kullanabilir, isterseniz ileride faydalanmak üzere arşivinize ekleyebilirsiniz.

Önizlemeİndir

1 Yorum

Yanıtla