Bloglarınız için 5 ikon seti

Bloglarınıza daha güzel ve konsept bir görünüm kazandırmak için özel ikon setleri kullanmak en iyi çözüm yollarından biri olabiliyor. Bu durumda da sadece bloglar için tasarlanmış olan ikon setlerine ihtiyaç duyabilirsiniz. Ben de nette karşılaştığım bloglara özel ilkon setlerini bir araya getirip blogumda yayınlamak istedim. Hepsini ücretsiz olarak indirebileceğiniz 5 ikon setine aşağıdaki resimlere tıklayarak ulaşabilirsiniz. İkon setleri ile ilgili ayrıntılara da kısaca değinmekte fayda var.

Cute Blogging İkon Seti

Bu sette 10 farklı ikonun 128, 64, 48, 32 px ölçülerinde olmak üzere 4 farklı büyüklükteki versiyonları bulunuyor. Yüksek kalitede tasarlanmış bu ikonları PNG formatında ücretsiz olarak indirmek için aşağıdaki resme tıklayın.

Glossy Blogging Ikon Seti

Adından da anlaşılacağı üzere, bu sette glossy (yani parlak ve pürüssüz) bir görünüme sahip 12 adet ikon bulunuyor. Modern bloglarınız için kullanabileceğiniz, 24×24, 36×36 ve 48×48 px şeklinde 3 farklı büyüklük seçeneği bulunan bu ikon setini PNG formatında ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

IconShock Blogging İkon Seti

Bu sette ikon sayısı az ama her biri gerçekten çok profesyonel olarak tasarlanmış birbirinden şık 5 ikon bulunuyor. Ayrıca 512×512 ve 256×256 px olmak üzere yüksek çözünürlükte AI formatındaki vektörel dosyalarını da indirerek Adobe Illustrator’da istediğiniz gibi değişiklik yapabilecek olmanız,  bu ikon setini diğerlerinden çok daha farklı kılıyor.

Hand-Drawn Blogging İkon Seti

Bu ikon seti, konsept tasarımlar için özel olarak hazırlanmış, el yapımı gibi görünen bir çizgiye sahip. PSD dosyalarını da ücretsiz indirebiliyorsunuz.

Monster Blogging İkon Seti

2 farklı renk seçeneği ve 256px, 128px, 64px, 48px, 32px, ve 24px gibi farklı büyüklüklerde kullanabileceğiniz ve vektörel dosyalarını da indirip üstünde istediğiniz gibi düzenleme yapabileceğiniz oldukça kullanışlı ve konsept bir ikon seti.

Henüz hiç yorum yok.

Yanıtla