WordPress iOS uygulamasına Featured Image özelliği eklendi

WordPress, iOS uygulamasının yeni versiyonuna nihayet Featured Image (Öne çıkan görsel) özelliğini ekledi. Böylece WordPress’in iPhone ve iPad uygulaması eskisinden çok daha kullanışlı bir hale geldi.

Son zamanlarda yaygın olarak kullanılan yeni WordPress temalarının neredeyse tamamında yer alan Featured Image özelliği bu zamana kadar WordPress’in iOS uygulamasında bulunmuyordu. Bu nedenle -ben de dahil- özellikle Portfolyo ve Magazin temalı WordPress kullanıcıları,  sitelerine iPhone ve iPad’den yeni yazı ekleme konusunda sıkıntı yaşıyordu. Birkaç gün önce WordPress iOS uygulamasının güncellemesiyle, birkaç yeni özellikle birlikte Featured Image özelliğinin eklenmesiyle WordPress uygulaması artık daha kullanışlı oldu. Bundan sonra WordPress’in mobil cihazlardan daha yaygın olarak kullanılacağını tahmin ediyorum.

Özellikle iPad versiyonuna eklenen Önizleme özelliği, uygulamanın en dikkat çeken özelliği. WordPress’in kendi sunucusunda barındırılan blog sahipleri için de Anlık Bildirimler (Push Notification özelliği), uygulamaya eklenen diğer yeni bir özellik. Yeni özelliklerin haricinde birçok hatanın düzeltildiği de bildirildi.

Daha önce Featured Image özelliği olmadığı için bloguna iPhone ve iPad’den yeni yazı ekleyemeyen WordPress kullanıcıları uygulamanın yeni versiyonunu indirerek, bundan böyle  WordPress uygulamasını iPhone’dan ve iPad’den daha etkin bir şekilde kullanabilirler.

Henüz hiç yorum yok.

Yanıtla