Portfolyonuz için ücretsiz PSD template

BlueMaster adıyla PSD formatında yayınlanan arayüz tasarımı, blog yazarları ve portfolyolarını yayınlamak isteyen web tasarımcılar için tam anlamıyla profesyonel bir website şablonu. Wendell Fernandes tarafından Smashing Magazine için tasarlandı ve dün blogda ücretsiz olarak paylaşıma sunuldu. Ben de Smashing Magazine’i takip etmeyenler için sıcağı sıcağına paylaşmak istedim.

“Bluemaster, karanlık, seksi ve profesyonel görünümlü sade bir arayüz. İsimlendirilerek ve kategorize edilerek hazırlanan PSD dosyasında bütün dosyalar ve katmanlar üzerinde çalışmanız ve düzenlemeniz son derece kolay…” deniyor template’in sayfasında. Gerçekten de dosyayı indirdiğinizde öyle olduğunu göreceksiniz. Düzenli “layer” yapısı, şablonun Html kodlaması için resimleri parçalarken de size kolaylık sağlıyor.

Şablon sadece anasayfa tasarımından oluşmuyor. Zip formatında indireceğiniz 21 MB‘lık dosyanın içinde, Anasayfa, Hakkımızda, Portfolyo, Blog, Makale ve İletişim sayfaları olmak üzere 6 adet PSD dosyası göreceksiniz. Yani kendi portfolyo sitenizi oluşturmak için ihtiyacınız olan bütün sayfa tasarımları hazır. Size sadece Html kodlamasını yapmak kalıyor. Aslında bu tasarımı sadece portfolyo siteniz için değil, sade arayüzü sayesinde müşterileriniz için de düzenleyebilirsiniz. Tabii, müşterileriniz için hazır template kullanmanın ne kadar doğru olduğu tartışılır. Bu sizin tercihiniz.

Ücretsiz İndir

Aşağıdaki linkten BlueMasters’ın bütün alt sayfa tasarımlarını görebilir ve dosyayı ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Ayrıca aynı linkten anasayfanın yüksek çözünürlüklü haline de göz atabilirsiniz.

BlueMasters PSD Template>>

Henüz hiç yorum yok.

Yanıtla