Haftalık OZD #22

OZD Tasarım’ın 22.haftasında yeni başlayanlar için sıfırdan jQuery öğreten Türkçe jQuery dersleri ile haftaya başlamıştık. Nette jQuery ile ilgili bir çok kaynak ve hazır eklenti mevcutken, maalesef kısıtlı sayıda Türkçe ders bulunduğunu farkettim. Umarım jQuery ile uğraşan web geliştirici arkadaşlarımız daha fazla jQuery dersi yayınlarlar. Yine de bulduklarım oldukça özenli ve ayrıntılı olarak hazırlandığı için kesinlikle yeni başlayanların jQuery öğrenmesi için çok faydalı olacaktır.

Hemen sonrasında, uzun zamandır blogumda yer vermediğim Twitter ile ilgili, nette bulduğum ücretsiz indirebileceğiniz yeni Twitter ikon setlerini bir araya getirdim. Blogunuzda, web sitenizde kullanabileceğiniz çok sevimli ikonlar var. Arşivinize eklemeye, ikon arşiviniz yoksa en azından göz atmanıza değer.

Geçtiğimiz haftanın en dikkat çeken konusunu, haftanın son makalesi oluşturuyor. Freelance çalışanların en çok yakındıkları konuların başında gelen Freelance çalışanların yasal yükümlülükleri ile ilgili bir yazı dizisinin ilk bölümünü yayınladım. Devamı için, geçtiğimiz haftasonu bir mali müşavir arkadaşımla konuyla ilgili bir görüşme gerçekleştirdim. Ancak aniden şehir dışına çıkmak zorunda kaldığımdan, yazının devamını hazırlayamadım. Sanırım bir kaç gün içinde yayınlamış olurum. Merak etmeyin bu yazı dizisini hepimizin işine yarayacak şekilde tamamlamaya kararlıyım:) Bu hafta yazının 2. bölümünü okuyabileceksiniz. Takipte kalın.

Yeni başlayanlar için Türkçe jQuery dersleri

10+ Yepyeni Twitter ikon setleri

Freelance çalışanların yasal sorumlulukları – 1

Henüz hiç yorum yok.

Yanıtla